In2Dogs

Puppy/beginners cursus

DSC00742 (2)

Cursus

Goede socialisatie van uw pup is het halve werk!

Puppy/beginners cursus

Hoera een pup! Eindelijk is het dan zover, binnenkort komt er een pup in uw huis. Puppy’s zijn ontzettend leuk en moeten heel veel leren om op te groeien tot een fijne stabiele huishond. Een hond die om kan gaan met onze drukke maatschappij en daarnaast ook hier komt als dat van hem gevraagd wordt. Tijdens onze puppy cursus staat het opvoeden en socialiseren van de pup centraal. Dit doen we op basis van rust en aandacht. Bij ons leert u  o.a. hoe u uw hond helpt om;

  • Zich te beheersen en te functioneren in onze maatschappij
  • Aandacht te hebben voor u
  • Samen ontspannen te wandelen
  • Te komen als u hem roept.

Ook maken we een begin met een aantal basis gehoorzaamheidsoefeningen zoals zit/af/blijf en niet springen. Elke week leert u nieuwe oefeningen en wordt er gewerkt met toestellen en materialen om de zintuigen en lichaamsbewustheid van uw hond te vergroten. Samen met u werken we aan de opvoeding en training van uw pup.

Pups van 8 weken en ouder kunnen direct instromen. Er is geen wachtlijst. Wel adviseren wij u de pup de eerste week thuis te laten wennen aan zijn nieuwe omgeving en daarna pas met de cursus te beginnen. De cursus begint altijd met een privéles waarin wij u alvast oefeningen uitleggen. Ook is er dan tijd voor het stellen voor vragen.

Geen standaard puppy cursus maar maatwerk. De cursus bestaat uit 1 privéles en daarna 8 groepslessen.

De lessen duren 45 minuten.

Puppy en beginners cursus

Schrijf je in voor deze cursus